Mer make!

Det har blivit lite olika makeup inlägg det senaste så vi kan väl lika gärna fortsätta ;) Idag är det mascaratips på tur. En för party, och en för varje dag användning!

Till vardags (till vänster): Max Factor, Xperience
Partymascara (till höger): Loreal Lash Architect 4D


Jag är redo!

Japp då har man äntligen införskaffat sig ett par nya stövlar! Kanske inte världens hetaste men grymt mycket bättre än mina gamla.. Har haft problem att hitta stövlar som passar mina "biffiga" vader, men dom på Din Sko passade utmärkt!

Så nu finns det inga fler ursäkter för att inte vandra ut i skog och mark!

 

Lilla Elvis ville också vara med på bilden.....;)


Utepyssel idag

Ja idag tog vi verkligen tillfället i akt och begav oss ut för en heldag i trädgården. Kände att det liksom var läge att passa på när solen väl visade sig. Så nu är vissna sommarblommor bortplockade, plommonträdet har fått sig en omgång, ett set med utemöbler (det fina då) har fått flytta in i garaget, medans det andra (något sjabbigare) har fått flytta upp på altanen, och alla blomkrukor har sköljts av så de är rena och fina när våren kommer igen! Nu är det bara det roliga kvar: Att köpa lite höstväxter att sätta på utsidan, och att inhandla lite nya ljuslyktor då de gamla kastade in handduken efter förra årets brakvinter!

Höstens nagellack

foto0346 (MMS)

Höstens nagellack tycker jag är Isadoras höstlook nr.718 Bronze patina. Svårdefinerad färg, men väldigt fin!!! Är en färg som känns lite som något som skulle kommit från OPI, men som nu kommit i budgetvariant alltså. I like! Spring och köp! :)


Den som var... Blev...

Ljusfatet som såg ut såhär...
Ser numera ut såhär...
Eftersom min lilla buse än en gång tyckte att matte var så himla snäll som plockade in pinnar och nypon som man kan leka med! ;) Tänkte att löv kanske inte är riktigt lika attraktivt ur "lek-synpunkt"

En rejäl hagelskur!

foto0339 (MMS)

Såhär ser det ut i Stenkullen just nu! Billarmen tjuter! Haha


Efter regn kommer solsken

Mitt "regn" idag har varit att jag verkligen vaknat på fel sida. Eller fel sida är väl kanske inte rätt ord. Sömnbrist snarare. Har ju problemet att jag i perioder sover väldigt dåligt, och är mitt uppe i en sådan just nu. För mycket i huvudet, med problemen med hundarna, som jag verkligen vill få löst. Så även om jag inte ligger och funderar på det, så finns det ändå där hela tiden och stör min sömn. Somnar sent, sover dåligt, vaknar tidigt. :( Ingen bra kombo. Detta gör att min kropp nu skriker efter sömn! Inte ens alla mina makeupkunskaper och bra produkter kunde få mig att se pigg ut idag...

Men så kom solskenet... :)

Min ängel Monica med några visdomsord till mig på Fb:

"Idag är det måndag dvs en ypperlig dag att börja om på nytt och gör veckan precis så som DU vill att den ska vara, oberoende av vad andra gör och säger. Låt dig deppa i en timme till, sen går upp, kokar lite kaffe/te och skriver sedan ner 3 positiva saker som ska hända denna veckan."

Så imorgon börjar min nya vecka!!

Sköna söndag

Denna sköna söndag har spenderats med systra mi! Slötittande på tv, eftermiddagsbio, gott käk, och nu en ny period i tv-soffan! Kan det bli bättre?! Jo i och för sig. Saknar min darling som just nu befinner sig uppe i de norrländska skogarna utan minsta täckning på mobilen :( Vi får verkligen hoppas han kommer hem med ett stort och fint älghorn som kommer passa bra i hallen sen! Har lagt in beställning på ett sådant! :)

Imorgon är det ny vecka och då är det dags att ta nya tag. Har bestämt mig att verkligen ta tag i det här med ytterligare aktivering av Chippen. Han behöver inte speciellt mycket men fler korta och intensiva träningsstunder ska planeras in för att förhoppningsvis göra att det blir lite lugnare här hemma. Så önska mig lycka till! Det behövs verkligen! Vet inte riktigt hur vi ska lösa detta problem annars. Förslag mottages gärna!

Dags att åter rikta fokus på tv:n. Se nu till att göra det bästa av veckan som kommer!

På återseende!

Underskattad

foto0333 (MMS)

Har tv-mys hemma med syrran idag, och då har vi slagit till på denna underskattade efterrätt: Marängsviss!! Yummie yummie!


Doll eyes

2011-09-08_17_44 (MMS)

Äntligen har Lancome Doll eyes mascara även kommit till Å! Den här mascaran ska definitivt inhandlas! Väldigt fint ställ fick vi också. Ett dockskåp! Skuggorna till looken syns inte så väl på bilden, men är absolut värda att kika närmare på!


Höstmys

Hösten är definitivt på ingående nu känner jag, och gårdagens regn och rusk var verkligen ett tecken på det. Även om solen skiner idag är det ändå höstigt ute. Det blåser mycket och man möts av fallande löv på promenaden. Men mysigt ändå. Känner att jag faktiskt längtar lite efter hösten, brukar inte vara så i vanliga fall men iår känner jag det verkligen. Så, jag har tagit tillfället i akt att plocka in hösten i vardagsrummet.Höstigt ljusfat som ska få sin plats på vardagsrumsbordet
Även ljuslyktorna i vardagsrummet har fått sig en höstskrud i form av björkris och rönnbär
Bowlingkväll blev istället filmkväll

foto0330 (MMS)

Det som skulle bli bowlingkväll blev istället filmkväll! Lika skönt det kände jag när man väl kom hem från jobbet.. Filmen som sågs "Hur många lingon finns det i världen?" kan varmt rekommenderas! Många goa skratt blev det!


RSS 2.0