TROGEN MEDHJÄLPARE

Min lilla plutt (som inte är jätteliten längre och 4 år men ändå) är en hund som gärna hjälper till när det ska fixas här hemma. Målning eller skruva möbler, det kvittar! Så igår när spjälsängen skulle skruva ihop var han självklart med, och först ut som försökskanin!


NU ÄR DET DAGS ATT GISSA!

Nu när det bara är 17 dagar kvar tills lillplutten är beräknad tycker jag att det är dags för er att börja gissa: När? Vikt? Längd? Så kom igen nu!

Bild tagen idag efter besöket hos bm, vecka 38 (37+3). Besöket gick för övrigt bra. Magen hade spurtat lite sen förra veckan och sf-måttet ligger nu på 36, mitt emellan den övre kurvan och normalkurvan. Sen hade huvudet fixerat sig, vilket antagligen är anledningen till att foglossningen är lite lättare att hantera nu, så det är positivt! :)
PYSSELDAGS

Jag har tyckt att det vart svårt att hitta fina taklampor som passar i ett barnrum så igår åkte sax och självhäftande plast fram. Remsor i tre olika bredder och fyra olika färger klipptes till och sen var det bara att montera ihop alltsammans!

Hade egentligen velat ha fler olika färger, men det var dessa jag hade hemma. Fördelen med den självhäftande plasten är att jag lätt kan byta ut några remsor när jag hittar fler färger på rullar! Himla bra!


VÅRVÄRME

Vårvärmen som är ute idag kan inte annat än uppskattas av en tjockis som jag som inte längre har någon knäppbar jacka. Äntligen!


FÖDELSEDAGSPRESENT

Födelsedagen har passerat för ett par dagar sen, så igår passade jag på att bjuda hem mina underbara vänner på lite tårta och massa tjöt! Eftersom jag inte varit speciellt social senaste halvåret och har bokat av en massa träffar tyckte jag att det var lika bra att bjuda in alla mina flickor på samma gång! Fick en väldigt fin present också som jag velat ha sen jag såg dom! Har bara nämnt det för en av vännerna en gång men det kom hon minsann ihåg! Så tack än en gång flickor både för den trevliga sällskapet, blommorna och presenten! Älskar er! Saknar er mycket även om jag inte orkar träffas så ofta! <3

Bilden är väldigt kass, men ni ser nog mina nya fina iittalaljusstakar som gör sig väldigt bra här hemma!INGET GÅR SÄKERT

Inte ens strykbrädan kunde känna sig säker när Ann-Helen går hemma! Så bort med det gamla trasiga tyget som suttit på den ärvda strykbrädan så länge jag kan minnas, och på med ett nytt, fräscht! Det nya tyget känns lite mer Ann-Helen och passar betydligt bättre in i "nya" tvättstugan, så nu kan jag låta den stå framme med gott samvete!

Bilder på "nya" tvättstugan tar vi en annan dag. Håll tillgodo med Före-Efter på strykbrädan så länge!

 


RSS 2.0