Dagen med stort D! :)

Ja, dagens "Doing-list" är lång... Kanske borde ta att sätta igång!


Nu var det klippt

Insåg när jag spanade in bilderna från glöggkvällen att mitt hår var sjuuukt långt. Så kan vi inte ha det, så nu är det avklippt! Blev en ny friss med hår till axeln drygt. Så himla skönt! Imorrn får det bli påbättring av slingorna också så jag blir riktigt julfin! ;)


Godisbordet!

Hihi fjäsk lönar sig! Efter mitt förra inlägg damp det ner ett litet mail med bilder på godisbordet! Det bjöds på kokoskuddar, pepparkakor, hallontryffel, snöbollar, rocky road, wienernougat, bountybollar, skumtomtar och lussebullar! Smaskigt var det, men mätt blev man!


Årets glöggkväll

Årets glöggkväll med "gänget" gick av stapeln i lördags. :) Lika lyckat som vanligt! Kan ju inte bli mycket annat med det sällskapet! :) Det var lite nya ansikten med iår också, himla roligt!

Precis som vanligt bjöds det på glögg och ett väl tilltaget godisbord (tyvärr inga bilder, men Sara, kanske kan fjäska till mig någon bild av dig?) Sedan var det även julklappslek, himla skojsigt tycker jag!

Glömde nog av att tacka alla också för den underbara buketten, så jag gör det nu. Tack så jättemycket! Den gör sig väldigt bra på vårt kökbord för tillfället!


Uppladdning

Sitter här uppkrupen i soffan efter en lång arbetsdag. Första dagen efter förkylningssjukskrivningen, hostade som en tok men tok mig ändå igenom min 10-timmarsdag. Nöjd! Nu blir det inte många knop gjorda, Patrik har nästan redan däckat i soffan och jag likaså. Laddar inför morgondagens busigheter! ;)


Julkortshängare

Julkorten har börjat dimpa ner i brevlådan. Hos oss hamnar inte korten på kylskåpet, utan på ett fint snöre i hallen så man ser dom ofta!


Ska man skratta eller gråta!?

Ja, vad händer här då tänker ni?! Inte mycket är svaret, har lyckats bli sjuk igen :( Orkade iallafall mig på att klä granen igår i jakt på julstämning. Och när granen kom på plats i vardagsrummet blev det annat som fick flytta på sig, i det här fallet korgen med ved. Så idag när jag suttit och glott på vedkorgen en stund fick jag en konstig ide som jag var tvungen att testa. Sagt och gjort här är resultatet. Vet inte riktigt vad jag tycker om det om jag ska vara ärlig. Vad tycker ni?


Positiva tvättberg!

Har idag valt att se fördelarna med ett enormt tvättberg. Håll tillgodo! :)

- När högen når en bit upp är det inte längre så jobbigt att sortera den: Man slipper ju böja sig!

- Man behöver inte fundera på vart den speciella toppen/tunikan/byxorna är: Svaret är alltid "i tvätten"!

- Det blir helt plötsligt lite mer plats i garderoben: Det som hänger kvar kan man helt plötsligt se vad vad det är för något!


Så nästa gång ni klagar över tvätten, tänk om!


Bloggtorka?....JA!

Här duggar det inte tätt mellan inläggen precis. Har så himla mycket annat att hinna med att bloggen blir helt bortglömd. Men idag tänkte jag iallafall börja visa upp vårt hem i julskrud. Först ut är vardagsrummet! Varnar dock för extremt dålig bildkvalitet :(Soffan fick sig en ny vintrig "klädsel" i form av en stuvbit puskpäls som jag fyndade för många år sedan. Tyckte att det blev lite mysigt med lite extra "gos"
En av de stora blommorna i fönsret fick jag vackert plocka bort så att stjärnan skulle få plats. Så numera har de vita glasvaserna fått flytta från tv-bänken till fönstret. En hög med både nya och gamla inredningstidningar med jultema ligger också nära till hands på fönsterbrädan.
I hörnet där min lite knepiga lampa står ska sedan julgranen få sin plats.
De vita vaserna som stod på tv-bänken har nu ersatts av ett litet rökfärgat stilleben som jag pysslat ihop


RSS 2.0