Så j*vla..

.. trött på skiten:(

Underbar morgon

Idag är det verkligen en underbar morgon ute! Solen skiner och jag sitter här inne i värmen framför kaminen och blickar ut över en istäckt sjö som fullkomligt badar i solsken! Ja, ni som vet vart jag bor listar genast ut att jag inte befinner mig på hemmaplan. Helgen spenderas nämligen hemma hos min svärfar. Patrik är här för att hjälpa honom att ta hand om alla träd som fällts för att ge plats åt denna utsikt. Kan inte säga annat än att jag tror att det blir kanon!


Ännu en bad day....

Har suttit i telefon med både vårdcentralen och Försäkringskassan idag... :( Roligare kunde man ju haft det. Har äntligen fått hem pappren iallfall från Försäkringskassan, så nu var det bara att fylla i. Trodde jag ja! Där fick man för den! F*n va krångligt det ska vara. Räkna ut det, skriv in det där, formulera det, lägg det och det som bilaga... J*vla skit säger jag bara. Allt för att man ska tröttna och inte orka ansöka om pengarna som man faktiskt har rätt till! Nä skam den som ger sig! Får göra ett nytt försök i helgen. Nu ska jag bara slappa i soffan och njuta av att det är fredag.

Någon vis person sa:
"Det är skönt att inte göra någonting, och sen vila efteråt!"
Klockrent säger jag bara!

Ingen motivation

Idag känns verkligen som en riktig pissdag. Har absolut ingen motivation till att hitta på nåt å göra. Har och göra, det är inte det, men känner verkligen inte för nåt. Pappren från Försäkringskassan kom igår också så det är något jag verkligen måste ta tag i så att det kan trilla in lite pengar. Det hade behövts! Känner dock att jag har hela helgen på mig eftersom jag tänkte vänta in nästa läkarintyg också så jag får med det på samma gång. Så att jag slipper sitta med skiten två gånger.. :( Nä, nu får det vara slut på allt negativt! Går och käkar frukost och myser med mina pojkar en stund så kanske jag blir på bättre humör..

Myspys

Vem har sagt att mina pojkar inte kan hålla sams?!?!



Myspys

Ute på "rastning"

Yes, idag har jag vart ute å "rastats". Det blev en fika med bästaste Jennie på Allum eftersom jag ändå var tvungen att kika förbi jobbet och lämna in ytterligare ett läkarintyg. Börjar kännas många nu.. :( Det hanns även med att leta lite efter klänning till min lilla Monicas bröllop också. Det är ju trots allt bara 1,5 månad kvar nu så de är nog dags att börja leta. Dock hittade vi ingenting tyvärr :( Hittade däremot ett par snygga skor, som jag nog får åka tillbaka och prova ordentligt nån dag. Känns tyvärr som att jag måste ha ett par helt platta ballerina i reserv till bröllopet om det är så att jag fortfarande har problem med ryggen då. Kanske inte är det allra bästa att stappla runt i höga klackar med en trasig rygg. Men man vill ju så gärna vara lite extra fin, och det blir man inte i ett par platta boring ballerinas, så é det bara :(

Nu ska jag snart kika på halv åtta hos mig och se om vi kan få någon ny middagsinspiration här hemma. Å så ska vi mumsa i oss resten av cupcakesen som vi smaskade på igår med! :) Man får ju ta varje tillfälle i akt att fira med någonting gott!

Tyvärr är inte bilderna dom allra bästa eftersom jag och kameran som vanligt inte är bästa vänner, men det får duga ändå :)



Med hallon frosting



White choclate frosting


Alla Hjärtans Dag




Tänk vackra tankar
Säg snälla saker




Myskväll

Säger bara en sak. Myskväll med min kära Jennie ikväll! Kan det bli bättre?! Lr ja det kan det iof, måste ju stå ut med Melodifestivalen när man har henne på besök.. Jaja, det goda sällskapet väger tyngre än dålig tv!

Vardagslyx!

Himla skitväder ute idag. Inge kul alls....

Fick iallafall för mig att lyxa till det lite med lunchen idag när syrran kom från skolan innan hon skulle vidare mot Uddevalla, så det fick bli superfrasiga våfflor med rårörda hallon och blåbär! Kände mig extra duktig eftersom jag till och med gjorde smeten själv som jag aldrig gör i vanliga fall. Kom även fram till att det är precis lika lätt som att köpa egen faktiskt, så det får nog bli sån i fortsättningen.



Hemgjorda frasvåfflor med rårörda bär och grädde :)


Kärt återseende!

Idag hade jag återigen total brist på socialt umgänge! Jag pallar verkligen inte att gå hemma hela dagarna och inte träffa någon annan än mina "sambos". Igår kände jag att nu får jag snart ett bryt. Så sagt och gjort, idag tog jag en liten snabbkaffe med en kompis från gymnasietiden. Vi har inte setts sen dess tror jag, så vad kan det bli, 6-7 år sen kanske! Shit vad tiden går fort! Å det värsta av allt är att man känner sig asgammal när man tänker tillbaka på sånt.. Men det var ett kärt återseende iallafall, som vi måste göra om snart igen. Dock på ett annat café där kaffet smakar kaffe kanske! Och så måste jag bli bättre i ryggen så att jag kan sitta en längre stund!

Hade en del och prata om iallfall och det visade sig att hon har pluggat med en före detta kollega till mig, och är typ kompis med en som jag känner till sen skytte-tiden. Världen är allt bra liten ändå! Hur kan alla man känner samlas här i Göteborg kan man undra?!

Jaja, får la se om det blir fler återupptagna kontakter med gamla friends när mina nuvarande inte orkar med mitt klagande ;)

Bjuder på en liten bild tagen förut idag också. Den här synen mötte mig när jag kom ur duschen idag. Två busar låg och hade det huuur skönt som helst i soffan! Där inte hundar får vara! ;)


Att det ska vara så svårt...

... att komma ihåg på vilken blogg man såg den där perfekta bilden och receptet på en Red velvet cake. Jag kan bara inte komma ihåg vart jag var inne. Satt iof och kikade runt på huuur många sidor som helst så det är väl kanske inte jättekonstigt, men ändå! Nu när jag var så sugen på att göra den ju! Blä! Nu é jag irriterad! Å inte hittar man den i historiken heller... :( J*vla skit! Men är det någon som har ett bra recept är det bara att hojta till, så blir jag glad igen!

Helgen har iallafall vart bra (räknar inte med ryggontet längre, det bara finns där hela tiden :( ) Sconesen blev bakade (naturella) och det blev en mango- och hallonpaj med kokos som fick följa med hem till Tisse och Sara på middag på lördagskvällen! Jättetrevligt hade vi även om jag tillbringade största delen liggandes på deras vardagsrumsgolv.. Men men, skönt att man iallafall kom utanför dörren en stund och fick träffa lite folk!


Lördagsmorgon..

Lördagsmorgon.. Grått och trist ute.. Blåser som satan.. Älsklingen är redan på gymet.. (Hurtigt).. Vad ska man hitta på??

Ska nog ta och skämma bort honom med nybakta scones när han kommer tillbaka. Det vore väl inte fel?! Är grymt sugen på scones också så nu får jag bara ytterligare en anledning! :) Funderar lite på om jag ska göra vanliga naturella eller om jag ska slå till på någon fyllning idag. Hallon kanske? Vet att jag har ganska mycket bär liggandes i frysen som kanske borde ätas upp snart. Vi får se vad jag orkar med...

Ikväll ska vi också hem till Tisse och Sara igen. Måste ju inviga lägenheten på riktigt med en god middag. Patrik och Tisse ska vara kockar!! Det ni!! Potatisgratäng med mozzarella och salamifylld fläskfilé! Yummie! Själv ska jag försöka hitta på en god efterrätt. Kanske ska jag ta bären dit istället för till sconesen?!

Näpp får skynda mig nu om det ska bli några scones innan han kommer hem igen..

Ses!

Upp och ner

Oj, oj, oj nu var det visst ett tag sen igen.. Men tro inte att jag dissat bloggen igen. Nope, så är inte fallet. Har bara inte haft tid och ork att sätta mig ner och skriva några rader.

Problemen med svanskotan vill inte ge med sig. Har vart och jobbat några dagar eftersom läkaren bara sjukskrev mig på 50% förra veckan. Jobbade torsdag, fredag, måndag innan det absolut inte gick längre. Kändes som om det var påväg åt helt fel håll igen. Mina farhågor besannades vid besöket hos sjukgymnasten igår. "- Du har tagit ett stort steg tillbaka" Det var ju inte riktigt det jag ville höra, eller ja, både och. Kändes ändå bra att hon kunde bekräfta det som jag trodde. Sjukgymnasten blev också lite grinig på läkaren som bara hade sjukskrivit mig 50% och menade att det absolut inte var vad hon hade rekommenderat för att jag skulle kunna bli bra så fort som möjligt. Så, det var en något medgörligare läkare som ringde upp mig igår och frågade hur JAG ville att vi skulle göra. Så nu ska jag prova på att gå tillbaka på 25%, och se hur det funkar. Däremot ska jag sluta så fort jag känner att det inte funkar istället för att pina mig själv och låtsas vara stark. Det kommer bara göra saken värre!

Jaja nog snackat om tråkigheter. Nu till det roliga! Har faktiskt tagit mig i kragen idag och börjat städa lite här hemma. Ser ut som skit rent ut sagt. Först var det badrummets tur. Det kändes lagom stort att börja med ett såpass litet projekt eftersom jag ska jobba senare idag. Måste ju hinna lägga mig och vila ryggen ett par timmar innan dess. Så nu har badrummet fått "vårstyling" i cerise och turkost! Tur att man har en sambo som låter mig hålla på med alla knalliga och tjejiga färger! Tack älskling! <3

Så nu ska våren lockas fram så att man inom en snar framtid kan sitta ute i solen och mysa!

Tyvärr är bildkvaliteten inte den bästa för jag var tvungen att ta kort med mobilen, men det får duga.




Stilleben på handfatet



Bra att lägga ringar i.



Lite kul när accessoarerna blir en inredningsdetalj!


Igår var vi också och hälsade på hos Tisse och Sara i deras nya fina lägenhet! Den va stor, luftig och superfräsch! Haha, det roliga var att både jag och Patrik blev satta i arbete när vi kom dit. Patrik fick hjälpa till med att få ihop deras nyinköpta säng och "teknik-Ann-Helen" gav sig på ugnen som dom inte fick att fungera. Så nu funkar både ugn och säng! :) Ser fram emot att åka dit i helgen igen för att äta och dricka gott!

Over and out!

RSS 2.0