Nä jag har inte däckat...

.. har bara haft mycket annat trevligt att pyssla med. Blev visst ett lite längre uppehåll än vad jag hade tänkt mig. Men nu när man är tillbaka på jobbet igen har man inte samma behov av att skriva av sig eftersom nu kan jag tjöta av mig med mina pinglor på jobbet istället! Dock är jag hemma den här veckan igen :( Inte problem med ryggen nu, utan har åkt på en riktig dunderförkylning. Shit va jag låter! Men är ändå lite glad att den äntligen brutit ut. Har gått hela våren och varit sådär halv hängig och snurrig konstant.. Så nu hoppas vi att det var förkylningen som bara väntat på ett utbrott och att allt blir bra igen sen...

Våren har också kommit på allvar :) Många fina dagar = mycket arbete i trädgården! Det är så mycket man vill hinna med. Har iallafall kommit en bra bit påväg med att få ordning på rabatterna. Mycket växter har fått en ganska brutal behandling, men så fick det bli. Klarar växterna sig så gör dom. Skulle dom inte överleva är inte det hela världen heller. Så som det såg ut nu kunde det iallafall inte fortsätta! Ska snart ut och sätta lite jordgubbsplantor i odlingslådorna också så är snart landet komplett också! Till veckan är det nog också dags för årets första rabarberskörd, vilket ska resultera i en smaskig rabarberpaj förhoppningsvis! :)

Nä, dags att lägga sig i soffan en stund och ladda inför besök till mataffären för kylskåpet ekar väldigt tomt och jag skulle nu behöva ett par paket näsdukar också eller två ;)

Grattis också till min underbara Jennie som fyller år idag!!!! Många grattiskramar till dig gumman!!!

Födelsedagen

Jag får börja med att tacka för alla gratulationer som dök upp både på facebook och sms. Tack så jättemycket! Många önskade mig en fin och underbar dag, och jag kan säga så här i efterhand att det var den. Sovmorgon, mys i soffan halva dagen med hundarna som sällskap, "bakverksbakning", middag, "bakverksätning", VIP-bio.. Himla skön dag om jag får säga det själv.Det fick bli en enkel hallonbakelse att smaska på. Ser inte mycket ut för världen, men god var den!

Snart dags att bege sig iväg till jobbet för den längsta arbetsdagen på lääääänge. Tror minsann att jag inte jobbat så här lång dag sedan förra året. Det ni! Fick äntligen min första utbetalning från Försäkringskassan igår också. Det var ju inte en dag för tidigt!

Så gott folk! Överlev ännu en dag av regn så ska vi se att det kommer solsken imorgon! ;)

Helgen som gått...

Helgen som gått har varit toppen! Var ju som sagt på en mycket kär väns bröllop i lördags. Underbart vackert! Det bara strålade om det vackra brudparet! Säger som jag alltid sagt, dom är verkligen gjorda för varandra! Det bjöds även på fantastiskt god mat och dryck, och väldigt bra underhållning får jag säga! Stor eloge för detta!

Men, som sagt, hade en fantastisk dag och kväll, men det straffar sig när man kommer hem tyvärr. Kunde inte sova någonting i princip för jag hade så ont. Så jag kan ju säga att jag var måttligt sliten när jag skulle vakna på söndagen och pallra mig iväg till brunch med brudparet. Oj, nu får jag det visst att låta som om jag absolut inte ville dit, det var inte riktigt så jag menade! Jag ville väldigt gärna dit men det var kämpigt. Men är otroligt glad att jag lyckades och det var det absolut värt! Båda dagarna var absolut värda att pinas lite extra för!

Lovade ju också att lägga ut bild på inslagningen av bröllopspresenten. Så kort, present och presentpåse fick alla samma stil. Och eftersom färgtemat på bröllopet gick i grönt valde jag att spinna vidare på detta.
Bröllopspresenten

Har ju varit ledig idag också, så det fick jobbas lite extra på rehab fronten idag. Ett lite jobbigare simpass än vanligt då jag drog upp tempot lite idag faktiskt. Simmade så jag till och med blev lite andfådd och det var längesen! Får la grym träningvärk imorgon!
Dagen med stort D

Ja, idag är det dagen med stort D för min underbara Monica. Och självklart för hennes blivande man Mikael också såklart! Ska bli så kul att gå på bröllop. Äntligen har jag bestämt vad jag ska ha på mig också. Det tog sin lilla tid, men igår vid halv åtta tiden lossande det. Det var faktiskt min kära far som bestämde åt mig ;) Säger han nånting om vad han tycker i klädväg då ska man gå på det för det händer inte så ofta ;)

Dock har jag faktiskt bestämt mig för att behålla den andra klänningen också. Känns som om den kommer att vara användbar framöver också. Det är ju ingen klassisk "gå på bröllop" klänning.

Nä nu är det dags att sätta fart. Måste slänga mig i duschen om jag ska hinna lägga upp håret som jag tänkt mig. Och så ska jag hinna klippa Patrik också. Stressigt värre!


RSS 2.0