J*vla skit..

Då sitter man här med ondare i ryggen än vad jag haft på flera dagar... Har tyckt att det känts hyfsat bra nu dom senaste dagarna så jag tänkte igår att jag skulle göra ett litet test. Bestämde mig för att ställa mig och baka och laga mat vilket nog kan liknas lite vid hur mycket rörelse man gör när man står i kassan på jobbet. Så jag stod där i köket å bakade två laddningar med tekakor, en med mazarinrutor och middag då såklart. Tog ungefär 3 timmar allt som allt. Å vad kommer sen?! Jo som ett brev på posten kommer smärtan i ryggen tillbaka!! :(( Vad ska ja göra? På måndag går min sjukskrivning ut, och hur ska jag klara tio timmar på jobbet om jag inte klarar av att stå tre timmar hemma i köket?? Får nog klura lite mer på detta...


Ska faktiskt ta mig en sväng förbi jobbet idag. Dels för att tjöta av mig lite, står inte ut med att sitta hemma hela tiden utan å få tjöta lite. Sen tänkte jag försöka få mig en liten lunch tillsammans med Monica. Och så måste jag kolla upp så att jobbet har anmält till Försäkringskassan att jag fortfarande är hemma så att jag kan få lite pengar också, annars blir det nog knapert här framöver...


Nog om allt det negativa!! Ska egentligen vara hur glad som helst. Solen skiner underbart ute, sitter här i soffan med en kopp te och myser tillsammans med mina små pojkar. Egentligen kan det inte bli så mycket bättre. Det är snorkallt ute dock, så jag ser fram emot när solen kommit fram helt och man kan promenera där det är sol, då är det gott och varmt! Nu ska jag bara lägga mig på soffan och titta ut på solskenet en stund...


Njut av solen och ta hand om er!!

Uppe med tuppen...

... I allafall om man tänker på att jag inte jobbar för tillfället. Är fortfarande hemma och sjukskriven för skiten i ryggen. Men känner iallafall att det är på bättringsvägen :) Var faktsikt borta på gymmet i förrgår också å kände lite på det. Patrik skulle träna bröst så jag hakade på honom, men det gick inget vidare så det fick bli en promenad på bandet istället. Kändes skönt att få gå av sig lite. När man är ute nu blir det ju inte mycket till promenad eftersom det är så j*vla halt! Två hundar som drar och is under fötterna är ingen bra kombo!


Sitter här och funderar på vad jag ska hitta på idag. Igår var jag duktig och sorterade kort för 3 år tillbaka. Shit vad många det var. Ända från när Chippen var valp! Kom på för ett tag sen att jag ville framkalla en massa bilder på hundarna. För tänk om hårddisken kraschar och alla bilder försvinner. Hemska tanke! Så det får kanske bli lite klipp och klistra idag kanske. Skulle dock behöva införskaffa någon bra penna att skriva med också. Jaja det får bli ett senare problem. Kan ju faktiskt sätta in alla kort först och skriva i efterhand sen.


Ett annat projekt som jag känner att jag verkligen måste ta tag i är det här med julstjärnorna som fortfarande hänger kvar i fönstren. Fy på mig! Tjugondag Knut har vart för längesen. Det är inte likt mig detta! Brukar slänga ut skiten så fort som möjligt, men inte iår alltså. Kände förra veckan att det ändå kändes okej att ha kvar dom lite till eftersom det fortfarande var en massa snö ute, med andra ord fortfarande lite vintermys. Men den här veckan har det ju töat bort väldigt mycket så nu är det inte lika mysigt längre. Så nu måste det bort! Har dock ett litet problem, måste åka iväg och göra ett inköp även till det här projektet. En ny lampskärm till fönsterlampan i sovrummet måste införskaffas. Den gamla var inte längre svart insåg jag när jag plockade ner den innan jul. Den hade fått en lite mer brun-grå nyans. Inte snyggt alls! Så det får bli en ny, känns la sådär att sätta upp den gamla fula i väntan på en ny!


Ska nog lägga in en liten beställning på H&M idag också. Lite kläder får det bli men framförallt heminredning. Har bestämt mig för att göra det lite mer ljust och "vårigt" här hemma. Så bort med dom röda accenterna och in med cerise och turkos! Ska även byta ut färgerna i sovrummet där det gråa på sängkappa och stora kuddar i sängen ska bli vitt och fräscht istället! Har också hittat ett par lite udda sängkläder som jag tänkte satsa på! Vi får se hur långt pengarna räcker, har man vart hemma från jobbet nästan hela januari kommer nog inte nästa lön att vara så himla bra..


Dags att promenera med dogsen! Ha det bäst och håll tummarna för att solen visar sig idag också!

Hem ljuva hem!

Så då var man hemma igen. Igår packade jag och Patrik tillsammans med hundarna in oss i bilen och for till Öxabäck för att fira hans pappa som fyller år om ca 1 1/2 vecka. Hundarna blev tokglada när vi kom fram! Kan tilläggas att hans pappa och Annicka har sex stycken busar hemma också så det blev full rulle men en gång! Även Annickas dotter Sofie var där med sin boyfriend. Kul att träffa henne för en gångs skull, det var änna längesen nu! Å killen hennes var supertrevlig! Där har hon haffat nåt bra tror jag! :)


Väl hemma igen var det bara att bänka sig framför tv:n! Skidskytte jaktstart som man absolut inte får missa. Jaktstart är nog faktiskt den roligaste grenen tycker jag, eftersom man hela tiden snabbt kan följa vem som leder och det blir mycket mer nerver inblandade vilket gör att det kan svänga så himla fort! Bra publikgren!! Tyvärr räckte det inte hela vägen fram för tjejerna, men Ferry va ju grym!!


Funderar lite på om jag skulle ta å laga lite mat kanske. Bakad potatis med skinkröra står på menyn! Skönt med en sån lätt maträtt när man är lite halvseg sådär. Har även en liten fundering på om jag kanske ska baka nånting inför imorgon, när min favvo Sara kommer på besök. Ser verkligen fram emot detta! Bara hon och jag, en riktigt slappardag! Känner att jag verkligen behöver få vara lite social, annars blir jag nog knäpp i huvudet av att bara gå hemma själv sjukskriven. Man kan ju inte bara gå runt å snacka med hundarna, då börjar nog folk undra tillslut hur det står till där ;)


Ha det skönt allesammans!

Då va man här igen...

....eller vad ska man säga, tredje gången gillt kanske?! För när ja tänker efter så är det nog tredje bloggen jag startar upp. Funderar på om jag ska slå vad eller nåt för att få mig själv att fortsätta. Syrran som är bloggproffset i familjen får nog bli min motpart!


Men men, det är iallfall ett bra tidsfördriv att sitta här å knappa lite.. För vad ska man annars hitta på när man har dötråkigt här hemma. Är inne på min 11:e sjukskrivningsdag och börjar bli sjukt rastlös. Det är en sak om man är hemma och där dyngförkyld med 40 graders feber och e helt tjock i skallen men så är ju inte fallet! Förutom skiten i ryggen känner ja mig ovanligt fit for fight! Så det är enormt irriterande att man blir liggande här på vardagsrumsgolvet stora delar av dagen! Tur att man har hundar iallafall så att man kommer ut några minuter om dan, även om det inte blir så långa promenader pga av ryggen så e det alltid nåt! Frisk luft är underskattat!


Har även passat på att beställa hem en del kökskataloger, så det blir en hel del tid som går åt till att drömma mig bort också! Vet redan ungefär vilka material och sånt som ja vill att vi ska ha, men har stora problem med hur vi ska placera allt! En sak är iallfall säker, planlösningen måste ändras och det måste bli mer bänkyta. Man får ju inte plats! Just nu känns det mer som ett singelkök eftersom man knappt kan vara två personer samtidigt som arbetar å det är ju inget skoj! Får nog försöka kontakta lite olika köksdesigners å se vad dom kan komma med för förslag! Funderar även på om man snart ska ta å riva bort väggen så att vi verkligen kan se hur stort det kommer att bli, och hur stort matbord vi kan få plats med! Vill ha ett rejält bord så att mina underbara vänner får plats på middag! :)


Shit, det blev ett ganska långt inlägg idag trots allt! Inget ni ska vänja er vid vill ja lova, men njut så länge det varar! ;)


Puss och kram

RSS 2.0