Semestern kom och försvann...

Så då var man tillbaka till verkligheten igen. Shit, vad fort semestern gick iår! Visserligen går den alltid fort, men iår slog det nog alla rekord! Har hunnit med mycket iaf. Känns som om det blev väldigt mycket farande den här sommaren.

Vi började iallafall semestern med en grillkväll för hela gänget och kubbspel och allt som hör till!




Invigning på nya barborden




Grabbarna tog tyvärr hem segern....




Även hundarna fick självklart vara med och mysa...


Veckan därpå packade vi in oss i bilen och for iväg till "Rota" (sommarstugan för er som inte vet). Bilderna därifrån är det tyvärr censur på och endast för privat bruk då vi hade "sminkförbud" för lathetens skull + att tillståndet kanske inte var det bästa alla gånger ;)

Veckan efter det bar det iväg hem till Patriks pappa i Öxabäck där vi skulle vara hundvakt åt tre av deras vuxna hundar och 5 små 4-veckors valpar! Sicka på snuttisar! Inte långt borta att vi packade ner en och tog med oss hem!

Sen var det dags för årets tältsemester. Hundarna fick fara med syrran upp till Uddevalla och vi for iväg uppåt i landet. Örebro - Gålö (Västerhaninge) - Lidköping blev årets rutt där Gålö då var huvudmålet. Tyvärr har jag inga bilder från semstern eftersom min kamera lever sitt egna lilla liv (Bidrag till ny proffisgare kamera står på julklappsönskelistan ;) ) Så inga bilder där, men jag kan säga att Gålö definitivt är ett bra ställe att åka till om man söker avkoppling, promenader på stigar i skogen, utsikt över vattnet mm... Närheten, och att snabbt ta sig in till Stockholm city är också ett stort plus! Skulle absolut kunna tänka mig att åka tillbaka igen!

Hann även med en liten tripp upp till Uddevalla också. Dels för att hämta hem våra små buspojkar och dels för att fira systeryster som blev hela 23 år!!! Grattis grattis igen!

Nu tillbaka till verkligheten som sagt, började jobba igår och ska jobba idag med, men det känns segt. Ingen motivation alls och det känns som om det bara går utför på jobbet.. Inte bra! För genomlida den här svackan och ta nya tag! Känner får att renovera hallen här hemma så jag tänkte ha det att se fram emot när kommande löner kommer in på kontot!

Dags att ta tag i dagen! På återseende!

Kommentarer
Postat av: Caroline L

Tiden går fort när man har roligt :)

Men snart kommer jag ner igen på heltid och då blir den mörka trista hösten trevlig igen.

Kram!!!

2011-08-17 @ 11:00:55
URL: http://www.busgolden.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0