SOFFBORDET

Äntligen har jag fått bilderna på soffbordet på rätt plats och kan lägga upp dom här. Det var inte lite krångligt vill jag lova! Men tror ni inte att usb-ingången fungerar hur fint som helst idag bara för att jag kämpade så igår?! Det var inte meningen att jag skulle fastna framför datorn igår helt enkelt...


Bordet, eller ja borden kanske man borde säga kommer ifrån Bolagret och fyndades faktiskt till halva priset. I deras butik på 421 här i Göteborg var det halva priset på allt så det var ju bara att slå till! Har varit på jakt efter soffbord i typ 5 år utan att hitta något jag fastnat för så vårt gamla Lack från Ikea har liksom fått följa med, trots att det gjort sitt för längesedan. Hade dock sjukt svårt att bestämma mig för om jag ville ha ett vitt eller svart bord. Hade velat ha ett vitt för att det hade synts bättre gentemot t ex mattan, men det fick ändå bli ett svart eftersom det vita inte var riktigt vitt utan gul-smuts-vit. Det gillar vi inte! Tröttnar jag på det svarta kan man ju alltid måla om det senare ju!

Tycker också att det har varit svårt att hitta soffbord som inte är pyttesmå. Det var inte lätt! Alla satsbord man sett har varit modell dagstidning och då får man ju inte plats. Vi ville ju ha ett stort bord där man får plats om man vill spela spel eller äta framför tv:n, men samtidigt ville vi inte ha ett lika klumpigt som vårt gamla bord.


På bordet står mina loppisfynd och bara är fina. Brickan de står på är ett utav målningsprojekten jag haft. Den hade tidigare en väldigt blå färg. Nu har jag valt att spraya den i mattsvart för jag tänkte att det kunde vara en snygg kontrast till de blanka genomskinliga vaserna.

Kommentarer
Postat av: BALANSERAD

sv: tack snälla <3gud vilket snyggt bord!!!!

2012-03-04 @ 20:55:54
URL: http://balanserad.blogg.se/
Postat av: Klara

- Låter härligt med så lång ledighet!Jo, du kan prova lägga till "position: fixed" efter "side {". Det fungerade tydligen inte för henne, men det kan bero på hennes övriga design/stilmall. Hoppas att det funkar för dig!

2012-03-05 @ 09:24:16
URL: http://klaragenberg.blogg.se/
Postat av: Anna

Tjustigt! :)

Gillar brickan med alla små vaser!

2012-03-05 @ 12:07:50
URL: http://kallhuvud.blogg.se/
Postat av: Lina - Hus och Bus

Vilket snyggt bord, så fint med två bord i ett!

2012-03-05 @ 15:52:04
URL: http://husochbus.webblogg.se/
Postat av: Linda

Blev väldigt fint!

2012-03-05 @ 15:52:13
URL: http://liilah.blogg.se/
Postat av: Klara

- Glad att jag kunde vara till hjälp!

Riktigt fint med de svarta möblerna som bryter av från det ljusa rummet!:)

2012-03-05 @ 18:14:10
URL: http://klaragenberg.blogg.se/
Postat av: Caroline o. Lukas

Snyggt! Ett bord till er och det lilla till hundarna då va? ;)

Nu blir det rally-lydnad så det skriker om det. Får väl lägga upp en plan så det är redo tills vi flyttar ner igen. I läxa får ni att repetera in en någorlunda fotposition igen :)

2012-03-05 @ 19:41:17
URL: http://busgolden.se
Postat av: Cathrine

Du gör så fint gumman! Får nog låna dig och din inspiration hem till mig någon dag =)

2012-03-06 @ 08:03:50
URL: http://karlssoncathrine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0