Favoritplatsen!

Favoritplatsen i solskenet!




I hängmattan med plommonträdet som ett gigantiskt parasoll

Känner mig ruskigt kreativ :)

Mycket har det pysslats med nu i två dagar.. Eller ja, en eftermiddag och en dag kanske man ska säga! Nya fågelholkar till dom små pippifåglarna har det blivit. Två "singelbostäder" och ett "fyravåningshus"! Patrik spann loss lite där kan man lugnt säga! Men det var roligt att han visa sin kreativa sida också! :) Självklart blev det inte heller några tråkiga träfärgade små holkar utan fina och piffiga fick dom bli!



Singelbostäder




Fyravåningshus


Sen har vi ju tidigare haft det enormt stora problemet vart man ska ställa ölen/vinet under kubbspelandet. Det har vi löst nu med två portabla barbord!



Bara något på som saknas ;)


Och sist men inte minst har spaljén som ska rama in rabatten börjat komma på plats. Inte riktigt klart ännu, det saknas lite brädor och växterna som ska klättra i mitten sektionen har inte växt så långt ännu... Inte riktigt klart i marknivå heller med gång och så men det kommer, nångång ;)



Äntligen kan man dölja den fula komposten

Dags att krypa upp framför tv:n. Dröm sött alla!!!

Ännu en toppendag...

... med min underbara Sara! Som vanlgit behövde jag inte till stan för lite ärenden så det blev till att stämma träff där då såklart. Jag gjorde det jag skulle och sen blev det till att strosa runt lite och sitta på café och tjöta lite. Hur skönt som helst! Gjorde även lite reafynd på Granit också. Deras krukos (som jag redan har några av hemma) var på 50% så det var ju inget snack om saken, bara att slå till!



7 nya krukor och två mjölkflaskor fick följa med hem


Vi begav oss hemåt och njöt en stund på balkongen. Men något rastlösa packade vi in oss i bilen och for en sväng till ikea också! :) Även här blev det såklart lite inköp.... :)



Fönsterfilm. Somliga brukar kalla det insynsskydd, men jag kallar det utsynsskydd! Har nämligen satt det på rutorna i vardagsrummet så att inte hundarna ska skälla på alla som går förbi på utsidan!




Sara hittade också en kudde till mig som det stod Ann-Helen på klart och tydligt ;) Kunde inte bli mycket mera jag! Dessa får hamna i vardagsrummet sen till hösten när det vår/somriga åker bort!


Köpte lite annat också som glas och badrumsmatta och såna grejer men det känns inte som världes roligaste saker på bild....

Dags att bege sig till jobbet nu.. Tjing tjing!



The big 4!!!!!!!!

Ja igår var det alltså dags för "the big 4" på Ullevi och jag och Patrik var där såklart! Patrik fick nämligen biljetter av mig i en för tidig födelsedagspresent! Tror nog att den uppskattades rätt mycket faktiskt! :) Å shit va grymt det va!!! Metallica rocka fett, säger bara detta. Tycker synd om er som inte var där! ;) Vi hade bra platser också så vi hade totalkoll på scenen!! :)

Övriga tre band som var där är och var inte mycket för mig. Blev dock väldigt positivt överraskad av Slayer som jag på förhand hade lägst förhoppning om. Tycker att dom ändå va rätt bra på scenen med bra närvaro till skillnad från Megadeth som jag tycker lika gärna kunde stannat hemma!

Trött idag så jag ska nog tacka för mig och gosa ner mig under täcket nu istället! Tack och hej!

RSS 2.0