MERA LOPPIS

Ja, det var ju som sagt loppisbesök förra veckan.. Å ännu en fin vas fick följa med hem! Men stopp! Innan ni säger nånting, ingen lite söt klarvas den här gången utan en..... RANDIG! :)Har förresten ni några såna prylar som lite extra lätt får följa med hem från shoppingturen??


VACKRA TING

Idag blir det bara ett litet lätt bildregn...

Häggmispel (?) i full blom, och trädgårdens bästa "äta glass plats"


Några tulpanlökar som börjat titta upp ur jorden räddades innan nya rosor skulle planteras. Inte trodde jag att dom skulle ta sig så här bra!


Fråga mig inte vad dom heter, men söta är dom iallafall!

A LA BLACK & WHITE

Jag säger som jag sagt förut. I like pom-poms!!! Men nu har vi uppdatarat dom till lite mer Ann-Helen style!
Jajamen, svart och vitt såklart!


BÄSTA FYNDET

Nu undrar ni säkert vad jag håller på med! Är det tillökning på gång? Haha, ledsen att göra er besvikna! Men jag kunde inte låta bli detta solklara fynd! Ni som sett den förut förstår mig nog när jag säger att jag betalade ynka 100:- för sötnosen! Den som satte priserna på den loppisen visste inte vad han gjorde! :) I allafall ett riktigt kap enligt mig då även begagnade kostar betydligt mer än så!

Har ännu inte riktigt bestämt mig om jag ska spara den till framtida barn, spara den ett tag och ge bort den i present till någon i bekanskapskretsen eller om jag ska sälja den och tjäna en slant. - Vad tycker ni?


40-RAMARS PROJEKT

En och annan ram som ska ut i "målarverkstan" för att få en ny kulör inför nästa projekt!


KORS OCH TVÄRS

Ny knäpp i skallen!
Material = Eltejp och tavelduk! :)

MERA HALL

Får väl fortsätta att visa bilder från vår hall när jag ändå är i farten! Så här ser det ut precis innanför vår ytterdörr (som förövrigt också ska målas men det kommer senare) Det är en del piff kvar, men jag tycker nog ändå att det är en ganska bra början. Ny dörrmatta ska inhandlas (när jag nu hittar någon, tips mottages mer än gärna!), och ett räcke ska upp mellan den höga delen av golvet och den låga... Ja, lite kvar som sagt, men ingen brådska!


NATUREN FLYTTAR IN

Ja, i min hall börjar det bli mycket natur just nu. Så varför inte några vackra blommande kvistar också!


I vasen står det kvistar från schersmin, syrén och någon annan namnlös sort ;)

VAD JAG LEVER EFTER JUST NU

Har en tavla i vardagsrummet som beskriver precis hur jag lever just nu. Därför blogginläggen inte kommer jättetätt. Men några blir det iallafall! :) Prioriterar att vara utomhus mycket och pilla i trädgården istället för att hamna inne framför datorn. Men, det kommer väl sämre väder också antar jag, då får jag knåpa ihop lite extra inlägg till er!


Tavlorna kommer från Lagerhaus

Njut av er tid mina vänner! Det som passerat kommer aldrig tillbaka!

RSS 2.0