BYGGA LEGO

Också ett gammalt pyssel men vad gör det? För att få Hampus rum lite "barnigt" trots tråkig tapet och lite prylar (ja det här var som sagt ett tag sen..) sattes lite tavellister upp och pryddes med färgglada böcker, några inramade kort, ärvda fina leksaker och lite lego! Haha höggravid satte jag mig och byggde lego jag! Fullt normalt..!
VÅR LILLA BY

Vilket fantastiskt väder vi haft idag! Bäst att passa på att fixa lite ute.

I vår trädgård är alla små pippifåglar mer än välkomna. Vad vore en vacker vårmorgon utan fågelkvitter?! Därför måste man ta hand om sina små vänner! Holkar har vi redan flera och matat har vi också vart flitiga med. Men i år har vi tagit det här med fågelmatning till en helt ny nivå. En lite mer inredningsnivå skulle man kunna säga. Så numera har våra små fåglar en "matby"! :) 


Så nu är det dessutom snyggt utomhus! Hade ett svart hus sen tidigare och har iår kompletterat lite, eller snarare byggt ut kanske?! Blev så glad när jag hittade matchande talgbollshållare och några dagar senare även ett rött hus för nötter! 

Ja, det kanske är lite många, men mitt resonemang "många behöver inte fyllas lika ofta" gör det värt det. Att de var billiga och snygga vägde också in såklart! :)

SMÅPYSSEL

Tänkte ge mig på att visa lite småpyssel jag sysslat med här hemma. Får passa på att visa sånt nu innan hemmet intar sin juloutfit! Har redan börjat lite smått med att rensa bort alla klara sommarfärger så när det är dags är det bara att smacka på med nya kuddar, massa filtar, fällar och annat julmysigt! 

Men här är iallafall pysslet. Var ganska längesen jag gjorde det nu men har inte visat det tidigare. Tycker det är sååå tråkigt med namn/kort mm över familjemedlemmarnas handdukar på toaletten men ville ändå ha nån variant. Här är min version! (Får ursäkta bildkvaliten, men fota med mobilen inne på toaletten där allt blänker och speglar sig gick sådär) 

Nu vet alla sin plats!


Gästerna likaså! 
RSS 2.0