MAGSJUK OCH UTLOVAD BILD

Idag ligger man då hemma magsjuk :( Hur kul är den då? Men inte mycke att göra åt utan det är bara att genomlida.

Här kommer förresten också den första bilden på bebiskulan på allmän begäran. Den är av förklarlig själ då inte tagen idag utan igår. Så bild från vecka 21 (20+3)


FÖRSTA JULKLAPPEN?!

Igår när jag var en sväng in till stan hittade jag dessa fräcka förvaringsboxar. Kunde inte låta bli, så nu kan man nog säga att vår lille fis redan fått sig två julklappar ;)

Än så länge ekar det relativt tomt i boxarna, så när som på de små strumporna jag packat in till P som "Grattis du ska bli pappa present" när han skulle få reda på att plusset kommit! Har ju spanat in vad som kommer på babyrean på jobbet (sjukt farligt att jobba som man gör ibland) så lite inköp är planerade till mellandagarna. Så min plan är att det vi köper innan krabaten är född ska få vila i boxarna tills det är dags :) och sedan blir det fina boxar att ha i barnrummet till diverse prylar!


HALVTID :)

Äntligen passerade den där jäkla procentmätaren halvtid! :)


GLÖGGKVÄLL

Ja, idag spenderar jag mesta delen av tiden på soffan. Känner mig inte riktigt fit for fight och ikväll är det dags för årets glöggkväll här hemma, så det är bäst att ladda batterierna! Dock blir det glöggkväll version light iår eftersom orken att vräka på med mängder av hemgjort julgodis inte finns, å inte heller har julpyntet kommit på plats. Men vad gör det?! Det är ju trots allt sällskapet som är det viktigaste! :)

Inte heller gårdagen var någon höjdare. :( Riktigt stolt över att jag trots allt tog mig igenom mina sex timmar på jobbet. Det hade aldrig funkat utan mina fantastiska kollegor som lät mig ha "lagertjänst" hela dagen, och på så sätt slapp utsätta mig för kundkontakt vilket inte är det allra mysigaste när man känner att maginnehållet mer är uppe i halsen än i magen. Men däremot kan jag säga att det är sjukt farligt att stå och plocka upp en massa babykläder! Tror ni jag blev shoppingsugen eller?!? ;)

Ha en fin tredje adventshelg allesammans!


1 + 1 = 3

Ja, då har den stora dagen kommit då vi bestämt oss för att göra det helt officiellt att vår lilla familj i maj kommer att bli en liten större familj om allt går som planerat. Å nej, det är inga fler hundvalpar på gång utan den här gången är det en tvåbent liten krabat! :)
 
Vi var på ultraljudet igår och fick se vår lilla plutt för första gången i full action. Det bjöds på beslutsångest för vilken ställning som var skönast att ligga i (måste vara arv från mamma) smackande med munnen (arv från pappa), sträckande på långa fina ben (definitivt inte från mamma ;) ) och tumsugande (hmm, undrar vem det kommer ifrån)
 
 
Det här är alltså anledningen till att mitt sommarlov från bloggen blev betydligt längre än beräknat. Jag har helt enkelt inte orkat! Mina senaste månader har mestadels bestått av soffliggande och kräkningar, så bloggande har inte ens funnits på kartan i min värld! Men nu är jag bättre, tillbaka nästan fulltid på jobbet, och efter ultraljudet igår har jag äntligen insett att allt lidande är värt det! Allt för mitt lilla hjärta!
 
Så bloggandet är tillbaka för jag vet att flera på hemmaplan gärna vill följa oss på den här resan. Men jag lovar också att det börjar klia lite i mina pysselfingrar igen (måste vara sundhetstecken om nåt) så det blir nog en del sådana inlägg också framöver och inte bara massa preggo-snack!
 
Ta hand om er mina vänner, så hörs vi snart igen!
 

RSS 2.0